Recta final per triar quin futur volem per a la nostra terra.
Aquesta campanya ha tornat a evidenciar que els qui han portat tant retrocés a Catalunya en la última dècada, continuen instal·lats en el seu mantra indefinit.
Nosaltres seguirem dient la veritat i tocant de peus a terra. I ens comprometem a fer realitat allò que hem anat explicant en els últims anys i que és fruit d’escoltar, a peu de carrer, arreu del territori, a les catalanes i els catalans.
Potser no fem tant soroll i donem grans titulars, perquè creiem fermament que Catalunya ara necessita molt seny i molta estabilitat.
Per això, des de la humiltat i amb el convenciment de la feina feta, us demanem molta força per governar, perquè sinó seguirem igual, que és igual a seguir retrocedint i perdent oportunitats.
No volem el poder per tenir poder, volem governar per fer realitat les solucions que necessiten de manera urgent les catalanes i els catalans.
Gràcies a totes i tots els que ens heu expressat els vostres neguits i necessitats. No us decebrem ni us sentireu enganyats. Farem realitat el que sabem que podem fer realment. I seguirem treballant a peu de carrer i escoltant les catalanes i els catalans per tenir el país que ens mereixem.
Confiem en vosaltres i esperem que al llarg d’aquests anys haguem estat capaços de fer-vos confiar en nosaltres i en el nostre candidat, Salvador Illa.
Aquest diumenge podeu triar si voleu una Catalunya il·lusionant o la Catalunya gris de la última dècada.
Necessitem molta força per governar. Necessitem la teva força!
Endavant!