Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC del Baix Llobregat acusa el govern de Torra de vaguetat

A la primera reunió de l’any del secretariat del PSC del Baix Llobregat, s’ha tractat la manca de preocupació del Govern de la Generalitat per gestionar Catalunya, una situació greu de què “des del PSC portem avisant fa molt de temps”, han dit.

“La situació d’inseguretat ha quedat palesa aquestes festes en moltes ciutats de la comarca, les comissaries de mossos no han pogut atendre a totes les urgències, han estat pràcticament desapareguts per la manca d’ajudes i de Gestió de la Generalitat” han dit.

El secretariat també ha lamentat el “greu estat de la sanitat pública”. El col·lapse de les urgències durant el Nadal mostra una vegada més “les situacions d’indignitat que han de patir tant la ciutadania com els i les professionals de la sanitat davant la manca de recursos tant humans com econòmics, sense que el Govern reaccioni a aquest problema tan greus”.

Per últim el secretariat ha incidit en la impossibilitat d’accedir a un habitatge “amb un govern de la Generalitat que no respon ni fa propostes en polítiques públiques d’habitatge”. “Aquest govern de la Generalitat malgasta el temps mentre altres comunitats i països aconsegueixen objectius que nosaltres deixem de desenvolupar, perdem un tren que serà molt difícil recuperar” ha dit Poveda.

Pel Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat “aquesta situació a la qual ens porta la vaguetat del Govern de Torra ha arribat a límits que posen els serveis públics de Catalunya en una situació precària”. “No ens podem permetre el cost de tenir un país amb un govern inactiu” ha conclòs.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px