Endavant! 1945 | Hemeroteca

Juli Fernandez, alcalde sortint lamenta l’estat de brutícia que es troben els carrers de Palafrugell

L’alcaldable socialista censura la falta de capacitat de l’equip de govern i recorda que cal una millora de les freqüències de pas del camió de recollida, el control de l’empresa responsable i una ampliació del servei de recollida porta a porta.

Un breu recorregut pels carrers de Palafrugell serveix per comprovar la falta de capacitat de l’equip de govern municipal per gestionar la recollida de residus. Efectivament, l’acumulació de deixalles tan a l’interior com al costat dels contenidors sense recollir, suposa un retrocés en la imatge del municipi, en les condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes i en el confort urbà.“Una vegada més, el govern i el seu alcalde demostren que no estan preparats per afrontar les millores que el nostre poble necessita. És una situació lamentable que enclava el municipi en una situació impròpia d’una ciutat com Palafrugell”, es preocupa Juli fernández.

Les imatges acrediten aquesta falta de capacitat del govern (ERC-CiU) per solucionar la recollida de residus del municipi. És més, contrasta de ple amb el contingut i els arguments de la moció de censura de fa un any i mig en la qual ERC i CiU anunciaven solucions per al que en aquell moment consideraven un element essencial per al canvi de govern. Divuit mesos després els contenidors acumulen més escombraries que mai i la situació de la recollida de residus és lamentable.

“Ara ja no tenen excuses. No es pot atribuir la brutícia ni l’anterior govern municipal, ni tampoc al consell comarcal. Queda perfectament clar que la solució no és retirar contenidors, ni fer tancaments. La solució exigeix la millora de les freqüències de pas dels camions de recollida, un control i la inspecció de l’empresa responsable, així com una ampliació de la recollida porta a porta”, proposa Juli Fernández.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px