Endavant! 1945 | Hemeroteca

Salvador Illa destaca la “bona feina del PSC” a Mataró

El secretari d’organització del PSC a Catalunya, Salvador Illa, considera que el govern socialista de Mataró està fent “molt bona feina” a la ciutat. I així ho va assegurar a l’assemblea oberta que divendres passat va omplir la seu del PSC mataroní a la capital del Maresme. La trobada va servir per analitzar la situació política tant a Catalunya com a Espanya, que, al seu parer, ha canviat des que governa Pedro Sánchez. Però també es va aprofitar per començar a preparar les properes eleccions municipals, amb David Bote com a candidat a l’Alcaldia.

El candidat del PSC als propers comicis, David Bote, va assegurar que “Mataró està millor avui que ahir” i que hi ha dades que ho demostren, com el fet que l’atur s’hagi reduït els últims mesos. Segons Bote, el seu partit està fent “un esforç molt important per millorar Mataró”, ciutat que governa des del 2015.

Bote també va fer un valoració positiva del Ple de desembre, celebrat el dia abans. Per al socialista, alguns dels punts de l’ordre del dia que van aprovar-se comportaran millores socials i econòmiques per a la ciutadania, com el pla urbanístic que permetrà treballar per tenir un nou casal a l’Havana i per oferir més pisos de lloguer social a Mataró. I així és com, segons David Bote, el seu govern vol seguir treballant per convertir “la ciutat en el lloc” on volen viure.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px