Endavant! 1945 | Hemeroteca

Núria Marín: "Celebrem els nostres 40 anys de vida amb un acte amb els nostres militants i simpatitzants"

L’alcaldessa i primera secretària de la Federació, Núria Marín, va agrair “l’esforç i la fidelitat dels homes i dones que van lluitar per la conquesta dels drets socials i per transformar L’Hospitalet. Una ciutat que ha passat de ser un suburbi, on no hi havia equipaments, zones verdes,...a convertir-se en una ciutat amb personalitat pròpia, emergent, moderna i dinàmica”.

Segons Núria Marín, aquesta trobada permet mirar cap endarrere amb orgull per la feina ben feta, però també mirar cap al futur amb confiança i ambició. “Els socialistes li hem donat a la volta a aquesta ciutat, hem fet un bon treball i ens hem de sentir molt orgullosos, però no podem relaxar-nos ni donar-nos per satisfets. Hem d'avançar, perquè volem continuar millorant la nostra ciutat des del consens i la participació”. Per això, va demanar als militants i simpatitzants continuar treballant tots plegats perquè el PSC sigui el referent social a l'hora de desenvolupar propostes de futur.

A més, va assegurar la primera secretària, els socialistes hem complert amb els compromisos que van adquirir davant la ciutadania el 2015 i va afegir que el PSC a diferència d’altres partits sí que té un projecte propi per aquesta ciutat, el Model L’Hospitalet. “Un model d’esquerres i progressista que garanteix la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i la qualitat dels serveis de benestar”.

L’aniversari del PSC de L’Hospitalet, organitzat el passat dijous 20 de desembre, va ser una celebració plena de records sobre els moments, les vivències i anècdotes més destacades d'aquestes quatre dècades d'història on el partit ha aconseguit l'objectiu de liderar un projecte d’esquerra per a L’Hospitalet. “Celebrem aquests 40 anys, no des de la nostàlgia sinó des de l'orgull, amb l'ambició i amb la voluntat de seguir al servei dels nostres veïns i veïnes, i de la transformació i el progrés de L’Hospitalet”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px