Endavant! 1945 | Hemeroteca

Marc Armengol, sobre el Portal de Sant Roc: «Vam actuar amb total responsabilitat»

El Grup Municipal del PSC Terrassa ha dut a terme una roda de premsa per tal d’aclarir les informacions relatives al Portal de Sant Roc. El president del Grup, Alfredo Vega, s’ha mostrat convençut que en tot moment «vam actuar amb responsabilitat» i demana al govern de Tot per Terrassa que rectifiqui «no ens poden acusar de manca d’acció, ni de deixadesa de les nostres funcions, encara menys en un tema tan important de seguretat com aquest». En aquest sentit, Vega ha retret al govern de Ballart que vulgui convertir aquesta qüestió «en un enfrontament polític, quan és una qüestió de ciutat, que preocupa molt a la gent, en la que caldria anar tots junts».

L'actual portaveu del Grup Socialista i extinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i sostenibilitat, Marc Armengol, ha afirmat: «Hem fet les coses bé. Teníem quatre informes de la UPC i sempre vam fer cas de les recomanacions tècniques que s’ens feien des dels serveis municipals amb qui confiem plenament». El socialista ha recordat que va ser el govern del PSC «el que va prendre i efectuar la major part de les mesures de seguretat, com la col·locació de barreres físiques per impedir la circulació de vehicles pesants per sobre de la coberta, la col·locació de puntals, en dues ocasions, per reforçar els forjats interiors i la coberta de l’aparcament, la prohibició de la circulació de la Cavalcada de Reis i de la Rua de Carnestoltes pel Portal de Sant Roc, substituir els camions de recollida d'escombraries per vehicles menys pesants o la modificació de la circulació pel centre, entre d’altres».

El PSC Terrassa demana a Ballart i Melgares una disculpa pública

D’altra banda, durant la roda de premsa, els socialistes també han fet referència als fets ocorreguts en la darrera Comissió Informativa de Territori i Sostenibilitat en la que la Tinenta d'Alcalde, Lluïsa Melgares, va acusar a Armengol primer d’irresponsable i després, de «masclista». Segons ha manifestat Vega: «creiem que és un insult molt greu, que danya l’honorabilitat d’un regidor. Ens preguntem què hagués passat si la situació s’hagués produït a la inversa» i ha afegit: «encara ens sembla més greu que l’alcalde Ballart, en comptes de d’actuar com a mediador en aquesta situació, hagi pres part sense ni tan sols parlar amb Marc Armengol, donant per bones unes acusacions que són totalment falses i així ho han corroborat diversos testimonis presents a la reunió». Vega afirma que Ballart «no ha estat a l’alçada i ha demostrat que no és l’alcalde de tots».

Per la seva banda, Marc Armengol ha declarat sentir-se «dolgut per aquesta situació injusta» i ha explicat que l’ha afectat a nivell personal. El regidor socialista ha assegurat que per ell «masclista és una de les coses que pitjor et poden dir com a home, ja que implica unes connotacions molt greus».

El Grup Municipal Socialista ha tancat files entorn Armengol i ha demanat tan a Lluïsa Melgares com a Jordi Ballart que rectifiquin i demanin disculpes públicament. En cas que això no es produeixi, el PSC vol portar el tema a la propera Junta de Portaveus en la que demanaran que hi assisteixi l’alcalde. El Grup no descarta emprendre altres tipus d’accions que consideri pertinents fins que aquest fet no es clarifiqui».

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px