Endavant! 1945 | Hemeroteca

Els militants del PSC es pronunciaran sobre el preacord del govern entre PSOE i Unidas Podemos

Els militants de la Federació de Comarques Gironines del PSC estan convocats aquest dissabte a la consulta nacional convocada a fi i efecte de validar el preacord assolit amb el partit d’Unidas Podemos per constituir un Govern progressista per aquests propers quatre anys.

En aquesta consulta podran participar tots els i les militants del PSC i de les Joventuts Socialistes de les comarques gironines. El vot podrà ser via electrònica sempre i quan s’hagi sol•licitat amb anterioritat. La resta de militants que vulguin votar ho hauran de fer de manera presencial aquest dissabte als diferents locals habilitats del partit a la demarcació. En el cas de les comarques gironines es podrà votar a les meses electorals habilitades als locals de Girona, Figueres, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols i Ripoll de les 10 hores del matí a 20 hores de la tarda ininterrompudament.

Actualment al web del PSC es pot trobar tota la informació relativa a la consulta, així com la llista de les meses electorals, l’horari corresponent a casa mesa, el procediment de sol•licitud del vot electrònic, la pregunta de la consulta i el contingut del preacord assolit amb el grup parlamentari d’Unidas Podemos.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px