Endavant! 1945 | Hemeroteca

Marc Lamuà: "El PSC és l’única opció que representa la convivència"

El candidat socialista, Marc Lamuà, ha volgut deixar clar avui en campanya que “l’única opció que representa la convivència, el progrés i l’ordre és el PSC”. Lamuà, que ha estat el matí al mercat de Figueres i que ha fet campanya la resta de dia a Girona, ha pogut parlar amb veïnes i veïnes dels barris de Germans Sàbat, Pont Major, Montilivi, Avellaneda, Santa Eugènia i Sant Narcís.

“Davant dels que volen unilateralment canviar l’statu quo sense l’empara de l’Estat de Dret ni de les majories que ens han atorgat les nostres pròpies lleis; i davant dels que s’han alçat contra això amb mesures anticonstitucionals, homòfobes, xenòfobes i supremacistes, hi ha la sensatesa, la moderació i l’oferta sincera de diàleg dels socialistes” ha explicat Marc Lamuà.

Marc Lamuà considera que l’independentisme ha forçat la màquina i que alguns ho han vist com l’excusa perfecta per atiar la bandera de la “indisoluble unidad de España” i del feixisme. “Hem de retornar a la política. Aquest és un conflicte polític que exigeix que els polítics estiguem a l’altura, i que busquem una solució àmplia i còmode per a la majoria dels catalans i catalanes” ha afegit el candidat socialista.

“Ens trobem davant d’una situació molt preocupant. Fa uns mesos ERC no va voler aprovar uns pressupostos amb un caràcter social important i on Catalunya tenia un increment d’inversió notori. A partir d’aquí noves eleccions, bloqueig i ara mateix la possibilitat que l’extrema dreta, alimentada pel conflicte català, governi al nostre país de la mà del PP” ha valorat Lamuà.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px