Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC de Sant Julià presentarà al·legacions a les ordenances fiscals per fer-les més socials

El PSC de Sant Julià va votar negativament a les ordenances municipals de 2020 el passat dilluns 28 d’octubre al ple. “El nostre vot negatiu ha estat perquè ens van plantejar les mesures en un únic bloc. Compartim les bonificacions però no estem d’acord amb la pujada de l’IBI i per aquesta raó vam votar dilluns contràriament a aquest punt” ha explicat Mònica Migueles Ferrer, regidora socialista.

“Hi va haver una mancança general per defecte de forma, sense haver exposat un estudi dels costos o un informe tècnic financer que validin les quanties que s’estableixen per les taxes i els preus públics que ha plantejat el govern com estableix la llei” ha afegit Mònica Migueles.

Els socialistes de Sant Julià també demanen progressivitat a l’augment en funció dels trams del valor cadastral i modular la pressió fiscal a les famílies més vulnerables. “La voluntat d’introduir mesures més justes i més progressives per a les famílies del poble és d’àmbit municipal; i per això, amb el nostre vot negatiu, volem presentar al·legacions socials a aquestes ordenances que ara no ho són” ha dit Mònica Migueles. La regidora socialista també li ha recordat a l’alcalde que durant la campanya es va comprometre a no apujar impostos i que “ha trigat menys de mig any a incomplir-ho”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px