Endavant! 1945 | Hemeroteca

Alfredo Vega: «El PSC seguirà apostant sempre ple diàleg i el respecte»

Aquest divendres, el Grup Municipal Socialista de Terrassa encapçalat pel seu president, Alfredo Vega, ha fet una declaració per «expressar la nostra condemna i el nostre rebuig unànime als actes que vam patir ahir a la nostra seu, mentre el grup municipal estàvem reunits per treballar el ple». Segons ha relatat el primer secretari del PSC Terrassa: «Aquest dijous un centenar de persones independentistes es van manifestar davant la nostra seu. A banda d’insultar-nos i cridar-nos, van tirar pintura i van malmetre la porta. És la quarta vegada que hem patit atacs en els darrers dos anys, però mai havia estat amb aquesta virulència i falta de respecte». A més, Vega ha lamentat que que entre els manifestants hi hagués persones molt representatives d’algunes entitats de la ciutat.

Alfredo Vega ha insistit molt en recalcar que aquest fets no han d’estigmatitzar tot el moviment independentista: «Sabem que és un moviment pacífic i fins ara, la nostra relació amb ells a Terrassa, des de l’evident discrepància ideològica, havia estat sempre de respecte exquisit i bona convivència». Vega ha assegurat que actes com aquest, «enlloc d’intimidar-nos, ens reafirmen en la convicció que el diàleg i el respecte és l’únic camí per tirar endavant aquest país i superar la tensió».

El president del Grup Municipal Socialista a Terrassa ha volgut agrair públicament «la solidaritat dels grups polítics municipals que ràpidament i sense pal·liatius han condemnat els fets».

El PSC ha posat una denuncia als Mossos per tal d’esclarir els fets.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px