Endavant! 1945 | Hemeroteca

La JSC Terrassa escull la seva nova comissió executiva

La nova executiva escollida en assemblea incrementa el nombre de membres i baixa la mitjana d’edat de l’òrgan executiu, incorporant fins a quatre persones que tenen menys de vint anys. En paraules de la primera secretària, Noemí Carmona: “És un equip nou, jove i amb molta il·lusió per contribuir al projecte de les Joventuts Socialistes de Terrassa. Ja tenim múltiples activitats preparades a curt termini i en prepararem moltes més a llarg termini”. Totes i tots els integrants de la nova executiva tenen moltes ganes de treballar per donar a conèixer el projecte socialista i d’aquesta manera intentar millorar la ciutat, posant l’accent en les necessitats de la població jove.

Les Joventuts Socialistes de Terrassa son actualment l’organització juvenil més gran de la ciutat i aspiren a continuar creixent, de manera que conviden a totes i tots els joves que sentin interès per la política i amb ganes de contribuir-hi a contactar amb ells per poder conèixer la formació i participar de manera directa en la política local terrassenca.

En la nova executiva que s’ha escollit es mantenen tres integrants de l’anterior direcció: Noemí Carmona com a primera secretària i Carles Luengo i Oriol Rivera com a vocals. Com a noves incorporacions hi ha Carlos Torrents com a secretari d’Organització, Carla Sánchez com a secretària adjunta d’Organització, Samuel Martínez com a secretari de Comunicació i Laura A. Portero com a secretària d’igualtat.

El caire ideològic d’aquesta executiva i de l’organització és socialista, europeista, ecologista, feminista i republicà. La nova direcció té com a principal objectiu incrementar la seva presència i activitat a la ciutat, aportant un punt de vista juvenil en tots els àmbits i sectors locals, que millori la vida dels i les joves a la ciutat.

Per poder informar-se, seguir el seu dia a dia o contactar amb la JSC Terrassa es pot fer mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i les seves xarxes socials: a Twitter i Instagram com a @jscterrassa i a Facebook com a JSC Terrassa.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px