Endavant! 1945 | Hemeroteca

Comunicat del grup municipal del PSC i de la portaveu, Sílvia Paneque, sobre la situació viscuda aquests dies a Girona

Avui és més important que mai a la història de la democràcia a la ciutat de Girona actuar i esperar que tothom actuï amb la màxima responsabilitat i serenitat. La violència mai no és un principi vàlid en política i, per això, vull agrair a tots els cossos de policia i, en especial, a Mossos d’Esquadra el treball per garantir l’ordre a Girona i a Catalunya.

Si qualsevol representant democràtic actua sense tenir en compte el marc que regula les normes, procediments i lleis s’afecten els drets del conjunt de la ciutadania. Si una idea política o una persona es considera superior que la Llei, aleshores, qualsevol persona podria patir-ne les conseqüències, perquè s’anul·la la protecció que atorga haver d’actuar sempre segons el principi de dret. Qualsevol nova legalitat ha de néixer en democràcia arrelada a les lleis més antigues i sense contradir-les. Si no s’actua d’acord a aquest principi, no pots demanar després que la gent actuï segons el mateix marc que regula els drets i també els deures de tothom.

Els accidents viscuts a Girona ens interpel·len com mai a actuar amb respecte i moderació també entre tots els representants polítics. És molt greu i preocupant. Però estic disposada a col·laborar i facilitar tant com pugui amb qui estigui disposat a treballar per tornar a Girona i a Catalunya a una situació de normalitat i de benestar per a tothom sense excepcions.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px