Endavant! 1945 | Hemeroteca

Marc Lamuà i Blanca Cercas encapçalaran la llista socialista al Congrés i Ferran Camas la del Senat

Aquesta tarda els i les socialistes catalans tenien una cita a Barcelona al Consell Nacional del PSC per aprovar les llistes electorals de les properes eleccions generals de novembre. Els socialistes gironins repetiran les mateixes llistes, i per tant, la llista del Congrés serà encapçalada pel tàndem Lamuà-Cercas i la del Senat pel catedràtic Ferran Camas.

El primer secretari dels socialistes gironins i diputat al Congrés dels Diputats des del 2015 repetirà com a cap de llista dels socialistes gironins. Lamuà és llicenciat en Història i Història de l’Art per la Universitat de Girona (UdG) i és doctorat en Arqueologia per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Lamuà s’ha mostrat agraït que “els companys i companyes socialistes tornin a confiar en mi per representar-los i apropar les reivindicacions del territori al Congrés”.

Blanca Cercas Mena és responsable de Prospectiva de la Fundació Universitat de Girona, i repetirà com a número 2 al Congrés del PSC per Girona, fent tàndem amb Marc Lamuà. Cercas és llicenciada en Història per la UAB i en Història per la UdG. Va se directora de Can Bellvitge, de la Fundació Oscobe, entre 2006 i 2009. També ha estat cap d'àrea de Projectes Socials de la Fundació Universitat de Girona. És germana de l'escriptor Javier Cercas.

El catedràtic de Dret Laboral i director de la Càtedra d'immigració, Drets i Ciutadania, Ferran Camas Roda, serà el cap de llista socialista al Senat. Ferran Camas és catedràtic de Dret Laboral i de la Seguretat Social. La seva tasca investigadora s'ha centrat en els àmbits de la immigració i el mercat de treball i Dret Social de la Unió Europea.

Lamuà s’ha mostrat satisfet que “dues persones amb el bagatge acadèmic i la vàlua professional i personal de Blanca Cercas i Ferran Camas hagin volgut continuar aportant el seu granet de sorra al projecte socialista, és motiu de felicitat i agraïment per part dels socialistes gironins”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px