Endavant! 1945 | Hemeroteca

Comunicat del PSC de Sant Julià de Ramis i Medinyà sobre l’expulsió de persones vinculades a l’oposició de reunions organitzades per l’Ajuntament i obertes a tothom

Els socialistes de Sant Julià de Ramis volem que l’alcalde es disculpi i reflexioni sobre el seu comportament per no permetre l’entrada de la companya Araceli Torres, a la reunió organitzada per l’Ajuntament per preparar la festa major de Medinyà.

L’Ajuntament de Medinyà va organitzar ahir, 23 de juliol, a les 20 h, una reunió per preparar la festa major d’enguany. En una publicació que va fer el mateix ajuntament convidava a tothom que tingués ganes a participar i ajudar: AVÍS: MEDINYÀ: recordeu que tots els que tingueu ganes d'ajudar a organitzar la FESTA MAJOR de Medinyà ús esperem a la reunió el dimarts 23 de juliol a les 20 h a l'Ajuntament.

La socialista Araceli Torres com a veïna durant molts anys de Sant Julià de Ramis hi va voler assistir i que l’alcalde, presidint la reunió, li va negar l’entrada per tractar-se de l’oposició. Torres va anar de número 2 a la llista electoral d’Independents per Sant Julià de Ramis i Medinyà-Candidatura de Progrés i no va entrar a l’Ajuntament.

Torres va mantenir una conversa amb l’alcalde per saber quines eren les raons per no poder participar en una reunió oberta a tothom. Marc Puigtió va dir-li en una ocasió sense mirar-la que no pertanyia a cap entitat o AMPA i que per tant no podia quedar-se tot i que seguidament va repetir en més d’una ocasió que Torres pertanyia a l’oposició política tot i no ser regidora i que no permetia que es quedés a la reunió.

Davant d’aquest fet, els socialistes volem denunciar que l’ajuntament de Sant Julià de Ramis i Medinyà és de tots i cadascun dels seus veïns siguin quines siguin les seves preferències polítiques i que cap representant polític ha de fer seva o apropiar-se d’una institució que pertany a tot el poble. Marc Puigtió va actuar d’una manera poc honorable i poc acurada, contradient allò que ell mateix com alcalde havia dit a la convocatòria de la reunió.

Araceli Torres li ha demanat a Puigtió una disculpa, i sobretot que reflexioni sobre les seves maneres de fer i de tractar als veïns i veïnes del poble. “L’Ajuntament és de tots i de totes, independentment de la ideologia o del partit que voti cada veí o veïna” ha afegit Torres.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px