Endavant! 1945 | Hemeroteca

Alfredo Vega: «Les polítiques de la Diputació poden fer créixer els municipis i en això treballarem, cercant la igualtat d’accés als serveis i lluitant contra les desigualtats socials que existeixen en el territori»

El ple de constitució de la Diputació de Barcelona s’ha celebrat aquest dijous al matí i ha escollit la socialista i alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, com a presidenta.

En aquesta mateixa sessió el regidor terrassenc i líder dels socialistes a la ciutat, Alfredo Vega, ha estat nomenat diputat: «una tasca que afronto amb responsabilitat, optimisme i amb moltes ganes de treballar des d’aquesta institució per millorar la dels ciutadans i ciutadanes» ha manifestat Vega, que ha afegit: «com a partit municipalista que som, des del PSC som conscients de la importància de treballar pel progrés dels pobles i les ciutats, perquè és en els municipis on podem garantir i posar les bases del benestar, la justícia social, la igualtat i el progrés».

Alfredo Vega ha destacat el paper de la Diputació de Barcelona, «una institució amb una capacitat econòmica important, que podrà desenvolupar projectes diversos que englobaran sovint diferents municipis, promovent l’equitat territorial». Segons el regidor terrassenc: «les polítiques que farem des de la Diputació poden fer créixer els municipis i en això treballarem, cercant la igualtat d’accés als serveis i lluitant contra les desigualtats socials que existeixen en el territori».

Per Alfredo Vega, una altra de les línies clares en que cal insistir i treballar de manera coordinada és en el foment de les polítiques de sostenibilitat i medi ambient: «cal promoure les energies renovables i fomentar el reciclatge. Cal lluitar fermament contra el canvi climàtic i ho hem de fer de manera col·lectiva i organitzada».

Vega ha assegurat que, també a la Diputació, “Terrassa continua sent una prioritat per a mi. Des d’aquesta institució supramunicipal també treballaré per la ciutat, continuaré defensant la importància de Terrassa com a motor capital en el territori vallesà, però també dins la corona metropolitana i dins de Catalunya. Som un pol important d’indústria i generem activitat econòmica, cal que se’ns reconegui la centralitat i es doti Terrassa de les infraestructures i els serveis que necessita” ha conclòs Vega, que ha insistit en la necessitat de treballar de manera conjunta des de diversos municipis i comarques “per aconseguir objectius comuns”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px