Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC liderarà Drets Socials i Medi natural al Consell Comarcal de la Selva

Els socialistes de la Selva valoren molt positivament l’acord signat entre Junts per Catalunya, IdSelva i el PSC que els permet tenir la vicepresidència segona del Consell Comarcal de la Selva i les carteres de Benestar social i Medi natural. “Aquest acord és un clar exemple i un referent al diàleg i convivència entre sensibilitats polítiques diferents dins del marc de la legalitat. L’acord al qual arribem és una aposta clara cap a la continuïtat en la bona gestió del Consell Comarcal feta en el mandat anterior 2015-2019 i és raonable que el mateix acord continuï en el proper mandat 2019-2023” ha valorat Jesús Becerra.

A l’anterior mandat, tot i tenir tres consellers, el PSC va gestionar una única cartera lligada al centre d’acollida d’animals i a la prevenció d’incendis. Aquesta vegada, els quatre consellers comarcals del PSC tindran carteres de gestió efectiva. En aquest sentit, es consolida l’encàrrec de la gestió de l’àrea encomanada el passat mandat als socialistes que incloïa el Centre d’acollida d’animals de Tossa o la neteja de parcel·les dels municipis que en delegaven la seva gestió. Jesús Becerra serà l’encarregat de portar-la. Dins de la mateixa àrea Francisco Pastor s’encarregarà de les competències associades a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), les rieres i les Associacions de Defensa Forestals (ADF). “Tenim el gran repte de gestionar amb sostenibilitat i responsabilitat l’entorn natural de la comarca” ha explicat Francisco Pastor, regidor de Lloret de Mar.

Paco Jurado serà el conseller encarregat de portar Benestar social i Ana Belén López consum i habitatge. Jurado, regidor de Sils, ha dit que “per la sensibilitat social del PSC i de competències que no ens són alienes a la nostra ideologia i gestió municipal, creguem que la feina que podem fer en Drets socials (benestar social, consum i habitatge) al Consell Comarcal permetrà de totes totes ajudar a les persones i les famílies que ho necessitin. El nostre leitmotiv és combatre les desigualtats socials”.

Ana Belén López, regidora de Caldes de Malavella, ha volgut deixar clares les línies d’acció a emprendre a l’àrea “tenim un problema endèmic amb l’habitatge que afecta molts municipis de la comarca, tant en habitatge social com en l’accés a l’habitatge per part dels joves, la prioritat és treballar en aquesta línia”. Jesús Becerra, regidor de Vidreres, dirigirà les dues àrees que gestionaran els socialistes i serà el vicepresident segon del Consell Comarcal de la Selva, figura que facilitarà la coordinació entre les diferents àrees i grups polítics. Ana Belén López serà la portaveu del grup socialista al consell.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px