Endavant! 1945 | Hemeroteca

Pineda de Mar participa en el Cicle de Passejades per a la Gent Gran

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Pineda de Mar participarà al Cicle de Passejades per a la Gent Gran impulsat per la Diputació de Barcelona en el que participen més de 70 municipis de la província. És una activitat enfocada a persones que superen els 60 anys i que estiguin habituades a realitzar activitat física de manera regular.

El cicle de passejades 2018-2019 comença aquest dimecres 28 de novembre, i Pineda de Mar forma part d’un grup de 4 municipis format per Centelles, La Llagosta i Torrelles de Llobregat. Cada municipi exerceix d’amfitrió en una ocasió, rebent als altres 3 municipis en una jornada dissenyada per donar a conèixer els espais naturals i culturals de cada territori.

La programació d’aquestes jornades és la següent: Centelles: 28 de novembre de 2018, Pineda de Mar: 13 de febrer de 2019, La Llagosta: 13 de març de 2019 i Torrelles de Llobregat: 10 d’abril de 2019.

Des de les regidories de Benestar Social i Esports de l’Ajuntament de Pineda s’han articulat les inscripcions per formar part del grup del municipi a través dels Casals d’Avis de les Mèlies i de Poblenou. Els interessats hauran de formalitzar la inscripció dins els 30 dies anteriors a cada sortida.

Els objectius d’aquesta activitat són oferir un element dinamitzador i motivacional, donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província i viure la natura de forma totalment adaptada a les possibilitats dels usuaris, motivar l’aprenentatge i l’intercanvi de coneixements sobre la natura, fomentar l’interès entre la gent gran per realitzar caminades amb certa regularitat, incidint en els hàbits saludables i fomentar les relacions de grup i interpersonals en un ambient natural i adaptat a les necessitats de cadascú.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px