Endavant! 1945 | Hemeroteca

Sílvia Paneque: “Existeix un corredor central cada vegada més gran que vol consens, diàleg i bon govern al marge de les radicalitats d’una banda i de l’altra”

Sílvia Paneque ha defensat que hi ha dos models a Girona: “el que posa a la ciutat a la primera línia del conflicte nacional o, el que la meva candidatura representa, que és alçar ben alt la bandera de Girona per ser-hi tots de nou”. L’alcaldable està convençuda que un govern que tingui com a única prioritat la gestió municipal serà capaç d’oferir “una gestió molt més seriosa i rigorosa que comportarà, no només serveis de neteja i seguretat millors, sinó que permetrà començar una política fiscal que doni aire a les classes mitjanes i treballadores de la ciutat”. L’alcaldable socialista, Sílvia Paneque, està convençuda “de plantejar un mandat seriós que millori serveis i, a la vegada, es baixin impostos d’escombraries i IBI”.

La situació a l’Ajuntament de Girona a l’últim any, segons Sílvia Paneque, “ha estat d’abandó absolut de les funcions municipals”. La carta que Sílvia Paneque ha enviat a tots els gironins i gironines insisteix a dir que “passi el que passi diumenge em deixaré la pell per l’abraçada entre gironins i gironines”. Aquest és el compromís de l’alcaldable socialista que, a més a més, considera que “la nostra és l’única candidatura que propugna convivència i que té opcions de treure el millor resultat a Girona”. La candidata, a més, ha assenyalat la idea que “entre dues posicions molt radicalitzades cada vegada hi ha més un corredor central ample de moderació, de consens, de diàleg i de governs que es dediquin a treballar molt i voler aportar solucions”.

Sílvia Paneque, alcaldable per a Girona, ha plantejat, avui, que “és hora de portar a l’Ajuntament de Girona una política econòmica seriosa i rigorosa, perquè els ciutadans i ciutadanes de Girona paguen un preu altíssim per uns serveis de neteja, d’aigua i de seguretat que podrien ser molt més eficaços i millors amb una gestió d’un govern que, al cap i al cor, només hi tingués Girona”. Paneque proposa un pla d’ajustament de despeses: “limitar propaganda i esdeveniments banals excessius”. Ha proposat gestionar des de l’estalvi “a cadascun dels racons de l’Ajuntament de Girona i començar el primer dia per vendre el cotxe d’alcaldia”.

“Hi ha marge per millorar el servei de les escombraries i de les aigües si municipalitzem. La voluntat no és només tenir un millor servei, sinó poder-lo abaratir a les classes mitjanes i treballadores de la ciutat”, ha defensat Paneque. Per a la candidata socialista, “s’ha de substituir una política populista de fer content a qui més convé electoralment, fet que ha causat desajustos entre barris molt accentuats, per una imatge completa de la diversitat de la ciutat i, així, atendre la complexitat del conjunt de Girona”. Segons Paneque, “CiU a Girona es mou i es mourà per atendre allò que creu que li dóna més rèdit electoral i, això, causa d’una banda despeses excessives i de l’altra desajustos greus i injustos entre els serveis que reben els ciutadans de Girona”.

La candidata socialista, Sílvia Paneque, ha valorat la campanya: “he trobat suport de persones com Xavier Arboç, Manel Nadal, Quim Nadal, Jordi Canal, Anna Maria Garcia i molts altres; hem estat a tots els barris de la ciutat i hem trucat tantes portes com hem pogut; i hem remarcat ben clarament quin model de ciutat plantegem a mig i llarg termini, una Girona de tots i totes on cada ciutadà tingui els mateixos drets i un projecte de futur de progrés per avançar i ser més forts”. Sílvia Paneque ha afegit que “durant aquests quatre anys, he parlat amb tanta gent com m’ha estat possible, estic convençuda que a Girona es prioritzaran les persones i tindrem un bon resultat”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px