Endavant! 1945 | Hemeroteca

Javi García: «Hem fet una campanya positiva, propera i explicativa. Hem donat la cara a tots els debats i hem trepitjat tots els barris de Terrassa»

El Partit Socialista de Terrassa està satisfet de la campanya que ha dut a terme aquests 15 dies. Segons ha explicat el secretari d’organització de la formació i responsable de la campanya, Javier García: «hem fet molta feina, gràcies a la il·lusió i la implicació de la nostra militància que ha estat cada dia al carrer, fes el temps que fes, explicant la nostra proposta a la ciutadania».

Segons García: «el PSC ha fet una campanya positiva, propera i molt explicativa, perquè creiem que el nostre programa d’accions és el millor per a Terrassa. Les mesures que proposem són ambicioses però també realistes, perquè som responsables i tenim voluntat de govern».

El PSC ha estat present a tots els barris de la ciutat «molts mesos abans que comences la campanya, de fet, durant tots aquestes quatre anys, hem estat connectats a la ciutat» ha dit Gracía, que afegeix: «hem parlat amb tothom, amb les associacions, les entitats, els col·lectius... també amb ciutadans i ciutadanes a títol individual. Tenim una clara vocació de servei públic i per això sempre hem estat i serem dialogants, oberts, així és com entenem la política».

Javi García ha lloat la tasca del candidat dels socialistes: «Alfredo Vega és un gran alcalde, que ha sabut sobreposar-se a una situació molt complexa i ha gestionat l’ajuntament molt bé. Ha sabut crear equip i tot i estar en un govern en minoria, ha tingut capacitat d’arribar a consensos, aprovar pressupostos i tirar endavant projectes clau per a la ciutat». Com a candidat, García considera que Vega ha mantingut el mateix tarannà «ha donat sempre la cara, ha participat a tots els debats de ciutat i ha parlat de tot. Altres no ho han fet, i ens sembla increïble que una persona que ha estat alcalde durant 30 mesos en aquesta darrer mandat i que ara és candidat, no s’hagi presentat a cap debat, no hagi rendit comptes amb la ciutadania».

Javi García està orgullós de la feina fet pels socialistes: «també durant la campanya, hem estat una pinya i hem treballat conjuntament amb l’objectiu de fer arribar la nostra proposta a tothom. Hem fet actes grans, han passat per Terrassa polítics socialistes molt destacats, ministres que han donat suport al nostre candidat i han demostrat el seu compromís amb Terrassa» i ha afegit: «hem agraït també molt especialment el suport de Miquel Iceta, primer secretari del PSC i de Pedro Sánchez, president del Govern».

García ha destacat les paradetes informatives i també el programa porta a porta «que aquesta vegada ha arribat a més de 15 mil llars».

De cara a diumenge, el PSC Terrassa és optimista, segons García: «creiem que la nostra ciutat és majoritàriament d’esquerres i no independentista. Esperem que la gent ens torni a donar el seu suport, com ho van fer en les eleccions generals, perquè Terrassa continuï avançant des del progrés, garantint el benestar i la cohesió social. Som els únics que garantim un govern de tothom i per a tothom».

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px