Endavant! 1945 | Hemeroteca

Compromís per Barcelona emplaça a concentrar tot el vot de progressistes i moderats per fer alcalde Jaume Collboni

En la recta final de la campanya electoral, la plataforma Compromís per Barcelona fa una darrera crida a concentrar el vot en Jaume Collboni per evitar que el conflicte polític que es viu a nivell de país es traslladi al govern de la ciutat o que l’Ajuntament continuï en mans dels qui ja han fracassat en el seu intent de liderar-lo.

Els impulsors de la plataforma consideren que el candidat socialista és l’únic capaç de barrar-los el pas i garantir que, els pròxims 4 anys, Barcelona tingui un bon govern, que torni a posar les persones al centre de la política.

El manifest de suport a la candidatura de Collboni impulsat per Compromís per Barcelona supera ja les 500 adhesions. Entre els signants, hi ha destacats noms de la societat civil barcelonina com Mario Romeo, Rosa Cullell, Francesc Trillas, Argelia Queralt o Ignasi Guardans, de la cultura com Pepe Ribas, Amparo Moreno, Frederic Amat, Perico Pastor o Lluís Cabrera; de l’economia amb Helena Guardans, Gonzalo Bernardos, Jordi Alberich, i sindical com Jordi Carmona o Luz Amparo Souza.

La plataforma ha comptat, també, amb la implicació activa del dissenyador Javier Mariscal, autor de la imatge de la campanya de suport a Collboni. La plataforma ha presentat també el video "Ser o no Ser", per a donar suport a la candidatura de Jaume Collboni.

AQUÍ, enllaç per descarregar el llistat complet d’adhesions al manifest de Compromís per Barcelona.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px