Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC es presenta per primera vegada a Fornells i ho fa amb un programa social que prioritza l’habitatge social, la creació d’un casal d’avis i un aula que pugui acollir els nadons més petits a la llar d’infants

El PSC es presenta per primera vegada a l’alcaldia de Fornells de la Selva - sota el nom de Veïns pel Municipi-Candidatura de Progrés (CP)- i amb un programa eminentment social en el que destaca la necessitat de construcció d’habitatge social, l’habilitació d’un casal d’avis i la creació d’un aula que pugui acollir als nadons més petits a la llar d’infants municipal.

La candidata a l’alcaldia, Sara Garcia Guanter, ha explicat que aquestes són algunes de les necessitats més urgents que té la població. “La creació d’habitatge social és gairebé nul·la, el casal d’avis fa ni més ni menys que tres mandats que ho prometen i encara no està fet”, ha explicat. “I l’altra gran necessitat és que les mares i pares que s’hagin d’incorporar a treballar després de la baixa maternal tinguin la possibilitat de deixar-los a la llar d’infants municipal ja a partir dels quatre mesos”, ha afegit.

Una altra de les seves prioritats és connectar amb un camí per a vianants Fornells amb Girona. “La ciutat de Girona té un pla per desenvolupar aquesta connexió per a vianants fins a l’escola Montessori i nosaltres pensem que l’itinerari s’hauria de completar per part de Fornells i que es pogués arribar també del Montessori fins al poble”, ha explicat la candidata socialista a l’alcaldia. La candidatura socialista també proposa utilitzar energia verda als espais municipals.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px