Endavant! 1945 | Hemeroteca

PSC presenta a Girona una llista guanyadora per a governar a partir del 26M

El PSC ha presentat avui tots els integrants de la llista municipals, en un acte que s’ha dut a terme al barri de la Torrassa de Girona. “Avui presentem una candidatura guanyadora, que té tots els elements i condicions per governar i fer de Girona la prioritat de l’Ajuntament. Un dels principals objectius és convertir Girona en una ciutat integradora de tots els barris, i on hi tingui cabuda tota la gent”, destaca l’alcaldable del PSC Sílvia Paneque.

La llista del PSC està pensada per liderar el canvi, amb persones independents que tenen expertesa en temes molt importants per a Girona, i amb el repte d’aconseguir que la ciutat torni a ser de tots els gironins i les gironines. “Volem liderar aquest tomb tant necessari, amb un grup de persones molt preparades, amb mirades diferents, però a favor d’un projecte comú, i on els barris seran prioritaris i ningú en quedarà exclòs”, ha destacat la candidata Sílvia Paneque.

Acompanyen a la llista a Paneque, Bea Esporrín, que s’ha incorporat com a número dos, llicenciada en Ciències Empresarials i experta en comerç internacional i, de número tres, Mònica Ferrer, historiadora i amb gran experiència en el món de la cultura. Les segueixen Quim Ruhí, llicenciat en biologia, director de l’Institut Carles Rahola i actualment jubilat; Joan Antoni Balbín, advocat i especialista en temes de mobilitat urbana; i Isabel Muradas, llicenciada en ciències econòmiques i empresarials i amb una trajectòria de gestió municipal molt valorada.

De número set hi ha Jordi Calvet, escriptor i amb una dilatada experiència en el món de la planificació i anàlisi financer; de número vuit, Ángel Martínez, futbolista i un gran coneixedor del món de l’esport; de número nou, David Vivó, doctor en Història de l’Art, professor de la UdG i regidor de Patrimoni i Barri Vell (1999-2003); de número deu, Mercedes Martínez, professora associada de la UdG que forma part del grup de recerca de gestió de la immigració, lliure circulació de persones i drets dels treballadors; de número onze, Laia Cruañas, activista pels drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI; de número dotze, Natàlia Sánchez, llicenciada en veterinària i inspectora en sanitat animal; de numero tretze, Issa Balde, senegalès i gironí, activista pels drets i les llibertats dels col·lectius immigrants; i de catorze, l’escriptor i periodista Miquel Fañanas, guanyador de molts premis literaris i regidor de l’Ajuntament de Girona del 1987 al 1999.

Després dels primers catorze candidats, la llista segueix amb Eli Riera, enginyera agrícola i regidora de joventut a l’Ajuntament de Girona (número quinze). De número setze, Àlex Sáez, advocat i regidor de Cultura (1999-2004) i diputat al Congrés (2004- 2015). De número disset, Dolors Hernández, vinculada durant molts anys a la UGT, regidora de l’Ajuntament de Ripoll entre 1979 i 1983, sindicalista i activista veïnal. De número divuit, Salvador Llorente, activista veïnal de Santa Eugènia de Ter. De número dinou, la sindicalista Maria José Estruch. De número vint, l’advocat Joan Pallàs, regidor d’Urbanisme pel PSC a l’Ajuntament de Girona entre 1983 i 1999, a més de regidor d’Ensenyament entre 1987 i 1991. De número vint-i-u, Carme Echazarreta, doctora per la Universitat de Barcelona i professora de la Universitat de Girona, experta en comunicació i articulista. De número vint-i-dos, Antonio Araque, activista veïnal de Torre Gironella; de número vint-i-tres, Francesc Lloveras, que va ser regidor pel PSC a l’Ajuntament de Girona entre 1991 i 1993, i entre 1995 i 2003, amb responsabilitats a diferents àrees del govern municipal. De número vint-i-quatre, Quim Bonaventura, que va ser vicepresident de MIFAS, director de diferents serveis del grup ONCE i regidor a l’Ajuntament de Girona (2013-2015). De número vint-i-cinc, Anna Maria Garcia, catedràtica d’història contemporània a la UdG i investigadora; de número vint-i-sis, Francesc Francisco-Busquets, regidor de l’Ajuntament de Girona (1979-1995), primer tinent d’alcalde de la ciutat i subdelegat del Govern (2004-2012). Tanca la llista, de número vint-i-set, Rosina Lajo, llicenciada en filosofia i lletres, professora i diputada al Congrés entre 1977 i 1978.

Els suplents són: Juan Arjona, Maria Ángeles de Santiago, José Rodríguez, Rosa Gordillo, Iñigo López, Alba Cascallar i José Antonio Ojosnegros. Tanquen la llista de suplents Blanca Cercas, Ferran Camas i Marc Lamuà.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px