Endavant! 1945 | Hemeroteca

Alfredo Vega: “El nostre programa recull més de 530 propostes, que inclouen tots els punts de vista de la ciutat, des de tots els barris i des dels diversos sectors”

El Centre cívic Maria Aurèlia Capmany ha estat l’escenari de la jornada en la que el Partit Socialista de Terrassa ha aprovat de forma definitiva el seu programa electoral per a les eleccions municipals. Després de molts mesos treballant, tan dintre l’organització com també amb els aportacions d’entitats i de persones a nivell particular, el PSC ha donat llum verda al document, que inclou més de 530 propostes.

En l’acte de clausura d'aquesta jornada el primer secretari i alcaldable del PSC a la ciutat, Alfredo Vega, ha explicat que el programa socialista «s’ha construït amb la participació de moltíssima gent, de manera que inclou tots els punts de vista de la ciutat, des de tots els barris i des dels diversos sectors socials, econòmics, culturals, etc.» i ha afegit: «des dels valors de l’esquerra, hem creat un programa per garantir el progrés de la nostra ciutat, des de la igualtat, la justícia social i amb la implicació de tothom». Segons Vega: “els programes del PSC sempre han estat els millors; perquè estan fets amb una visió àmplia, inclusiva i en aquesta ocasió, l’hem fet amb una mirada llarga, cap al 2030”.

El programa del PSC és una «agenda ciutadana, basada en el que creiem que seran les línies bàsiques d’actuació en el futur. Volem una ciutat més ecològica i sostenible, una ciutat viva, dinàmica, econòmicament potent i socialment equitativa» ha declarat Vega, que ha afegit: “Per Terrassa és important el que passa a Catalunya, a Espanya, a Brussel·les i al món. Ja que la ciutat no està sol, està alineada amb tot el què passa” .

El programa del PSC Terrassa està fet «per definir un model concret de ciutat, amb unes polítiques d’ecologia concretes, un urbanisme, una justícia social i un model de drets i llibertats» ha explicat Vega, i ha dit: “perquè hi hagi una democràcia real, ha d’existir una justícia social real. La ciutat que volem és la Terrassa on tothom pugui tenir un projecte de vida i unes oportunitats”. El document programàtic del PSC s’estructura en 9 eixos principals: la Terrassa competitiva i de les oportunitats; la Terrassa feminista i de la igualtat efectiva; la Terrassa creativa i oberta al món; la Terrassa dels drets i les llibertats; la Terrassa de la transició ecològica; la Terrassa del benestar i la qualitat de vida, la Terrassa territorialment equilibrada i finalment, la Terrassa segura i cívica.

Cada eix inclou diverses mesures «totes elles encaminades realistes però també ambicioses” ha declarat Vega, que ha recordat alguns grans projectes liderats pels socialistes com el Parc de Vallparadís, el soterrament de la Renfe o el Parc Audiovisual de Catalunya.

El candidat del PSC A l’alcaldia ha afirmat que la política “és allò que es fa dia a dia, però també allò que es projecta cap al futur” i ha afegit: “nosaltres hem governat sempre des de l’honestedat i la transparència, perquè entenc la política com un servei públic i la vull exercir amb la complicitat de totes i tots”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px