Endavant! 1945 | Hemeroteca

Collboni repta de nou al candidat d’ERC a un ‘cara a cara’

L’alcaldable socialista a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha emplaçat al candidat d’ERC a repensar-se la seva negativa a un ‘cara a cara’ abans dels comicis municipals. “L’elecció del proper 26M serà o més procés o més Barcelona”, ha subratllat Collboni en una trobada amb mitjans de comunicació aquest dissabte.

Després dels resultats de les eleccions generals del passat 28A, “a Barcelona hi ha dues forces guanyadores, el PSC i ERC”, ha apuntat Collboni. En conseqüència, el candidat socialista veu necessari un debat “per contrastar els projectes de ciutat”. Aquest dissabte Collboni ha reiterat el seu oferiment per fer un ‘cara a cara’ on, en paraules de l’alcaldable del PSC, “es veurà que hi ha un projecte, el del PSC, que defensa la ciutat davant de tot; i un altre, el d’ERC, que vol supeditar la ciutat al procés independentista”.

Sobre el fet que el candidat d’ERC només s’hagi ofert a fer un ‘cara a cara’ amb Colau, Collboni ha apuntat que, pel que fa a posar Barcelona al centre de les prioritats, “el senyor candidat d’ERC i la senyora Colau són el mateix”. Collboni ha acusat a tots dos de “supeditar Barcelona al procés” mentre que els socialistes “volem posar la ciutat de Barcelona per damunt de tot i l’Ajuntament al servei dels barcelonins i barcelonines”.

Suport al petit comerç

Després de convidar al candidat d’ERC a acceptar el ‘cara a cara’ amb ell, Jaume Collboni ha passejat per l’eix comercial de Sants-Les Corts, saludant i interessant-se per l’activitat dels petits comerços de la zona. “Com cada any, ens apropem als eixos comercials, que són una prova de la vitalitat de la petita economia de la ciutat”. El candidat socialista ha posat en valor la feina del comerç de proximitat i ha emfatitzat la seva capacitat “de generar llocs de treball i cohesionar els barris”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px