Endavant! 1945 | Hemeroteca

Els infants i adolescents de Santa Coloma de Gramenet, més protegits

L’alcaldessa, Núria Parlon, i la diputada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez, han presentat aquest dimecres 21 a l’Auditori Can Roig i Torres, el Protocol d’actuació en situacions de risc i maltractament infantil i adolescent a Santa Coloma de Gramenet. Aquest protocol aborda els aspectes vinculats a la infància de manera coordinada entre diferents institucions i serveis.

El protocol és el resultat d’un encàrrec de la Taula Local d’Infància de Santa Coloma de Gramenet, l’espai de treball en xarxa al municipi en el qual estan integrats tots els agents i les experiències d’intervenció en matèria d’infància i adolescència, especialment en situacions risc, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En el document es troben els elements normatius, teòrics i procedimentals que s’han tingut en compte a l’hora de confeccionar el Protocol d’intervenció de Santa Coloma de Gramenet, així com el circuit i les eines que s’han construït col·lectivament.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px