Endavant! 1945 | Hemeroteca

El consell de Federació ratifica les candidatures del PSC als diversos municipis del Vallès Oest

El Consell de Federació del PSC Vallès Oest ha ratificat tots les candidatures que s’han presentat en les diverses poblacions per a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

L’acte ha comptat amb la intervenció d’Ana Maria Martínez, primera secretària de la Federació vallesana i alcaldessa de Rubí, que s’ha felicitat per la feina feta pel PSC en aquesta darrera legislatura: «Hem estat treballant, des dels ajuntaments, per mantenir la convivència i defensar el diàleg» ha afirmat. En aquest sentit, Martínez ha volgut destacar les polítiques socials que els governs socialistes «impulsem des d’allà on estem. Ho hem vist a nivell local i també ho veiem cada dia amb les mesures que ha aplicat l’executiu de Pedro Sánchez».

La primera secretària de la Federació s’ha mostrat optimista de cara a les properes eleccions generals i també per a les municipals del 26 de maig. Segons ha declarat Martínez: «Tindrem una representació molt potent al territori, amb candidatures de gent treballadora i compromesa que donaran visibilitat al PSC en les poblacions del Vallès Oest».

El Consell celebrat aquest dimecres ha ratificat les candidatures de Terrassa, que encapçala l’actual alcalde de la ciutat i primer secretari de l’agrupació del PSC local, Alfredo Vega. També la llista liderada per Ana Maria Martínez, actual alcaldessa de Rubí; la llista del PSC per Sant Cugat del Vallès que lidera Pere Soler, primer secretari de l’agrupació al municipi; la candidatura del PSC Castellbisbal que presenta com a cap de llista a Dolors Conde, exalcaldessa d’aquesta població. El PSC Viladecavalls aportarà una candidatura molt jove, encapçalada per Marc González, que repeteix com a alcaldable i Vacarisses estrena cap de llista, Conchi Miranda i Rellinars també concorrerà a les eleccions municipals amb un nou alcaldable, Jaime Ortiz.

El proper dissabte se celebrarà el Consell Nacional del PSC, reunió en la qual s'elevaran totes les candidatures per municipals aprovades a les diverses federacions socialistes de Catalunya.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px