Endavant! 1945 | Hemeroteca

Alfredo Vega: “Hem construït una candidatura per governar la ciutat amb solvència, responsabilitat i des dels valors progressistes, de justícia social, de diàleg i entesa”

El Partit Socialista de Terrassa ja té candidatura oficial pels propers comicis municipals. Aquest divendres al vespre l’assemblea local del partit ha aprovat la llista que ha proposat l’alcaldable del PSC, Alfredo Vega, que ha dit: «és una candidatura que aglutina homes i dones compromesos, treballadors, de valors ferms i amb molta il·lusió i força per treballar per a la ciutat».

Segons ha manifestat Vega: «Hem construït una candidatura per governar la ciutat amb solvència, responsabilitat i des dels valors progressistes, de justícia social, de diàleg i entesa». El candidat a l’alcaldia de Terrassa ha assegurat que el PSC «presenta una opció segura, ferma. Un projecte construït des del convenciment i la implicació de totes les persones que en formem part. Tenim molt clares les nostres prioritats i el model de ciutat que volem, compartim el mateix projecte per Terrassa i el defensarem perquè tenim el convenciment que els propers deu anys seran clau pel progrés social i econòmic de la nostra ciutat».

Alfredo Vega ha explicat que la llista «reflecteix la realitat social de Terrassa» i ha afegit: «comptem amb homes i dones de gran vàlua professional i personal. Persones d’edats diverses, que ens aporten experiència i també renovació i empenta. Són gent que prové de diversos sectors de la ciutat com el món educatiu, el cultural, l’esportiu, el social, el sindicalisme, l’associacionisme... perquè el PSC sempre ha estat el partit que més s’ha assimilat a la realitat social terrassenca. Nosaltres som el reflex de la ciutat, ens estimem Terrassa i estem compromesos en la seva millora».

El líder dels socialistes de Terrassa ha agraït a la militància la seva confiança i ha assegurat que des d’avui «aquesta candidatura ja comença a treballar per explicar el projecte del PSC. Prioritzem el treball a l´estratègia, l´acció responsable a l´oportunisme partidista» i ha afegit: «Volem construir el futur de la ciutat conjuntament amb la ciutadania, com hem fet sempre, per tal que Terrassa continuï progressant. Mirem cap el futur amb optimisme, perquè tenim un gran potencial com a ciutat i tenim un projecte il·lusionant».

Vega ha remarcat la gran tasca del partit socialista: “hem d’estar orgullosos del què hem fet, del que fem i el que farem en aquesta ciutat”. I en aquest sentit, l’actual alcalde de Terrassa ha volgut aprofitar l’assemblea per agrair als regidors i regidores actuals “la seva implicació, la seva entrega i la feina que fan cada dia a l’Ajuntament”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px