Endavant! 1945 | Hemeroteca

En les properes eleccions municipals del 26 de maig el PSC cobrirà amb llistes electorals gairebé el 91 per cent del cens de la comarca del Gironès

Sílvia Paneque, satisfeta per la vitalitat del partit i pel fet que els ciutadans i les ciutadanes que així ho desitgin tindran l’opció de votar a l’única formació que es pot presentar com una força d’esquerres no independentista

En les properes eleccions municipals del 26 de maig el PSC arribarà amb les seves llistes gairebé al 91 per cent del cens electoral de la comarca del Gironès. A més, algunes d’aquestes candidatures corresponen a poblacions a on feia anys que el PSC no havia presentat llistes, com és el cas de Cassà de la Selva, Llagostera o Celrà.

Sílvia Paneque, portaveu de la federació del PSC de Girona, ha manifestat la seva satisfacció pel que considera“senyals de vitalitat del partit”.“Estic satisfeta pel fet que puguem recuperar representació a poblacions a on feia 8 anys que no teníem llista”, ha explicat Paneque,“però sobretot pel fet que els ciutadans i les ciutadanes que així ho desitgin tindran l’opció de votar a l’única formació que es pot presentar com una força d’esquerres no independentista”, ha afegit.

Per Paneque,“aquesta circumstància suposa un reforçament de la democràcia, d’una banda perquè dóna resposta a votants que volen votar al PSC i, de l’altra, perquè permet trencar amb la sensació d’hegemonia de pensament que pot haver de vegades a algunes poblacions i que en realitat no es correspon ni amb la realitat ni amb la diversitat dels ciutadans i ciutadanes”.

D’altra banda, més de cinquanta candidats de totes les comarques participen avui a Girona en una jornada de formació electoral en la que s’impartiran mòduls d’estratègia, comunicació i pla de campanya. La formació se celebra a la seu del PSC de Girona i s’allargarà durant tot el dia.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px