Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC votarà en contra del “desgavell i improvisació” del govern de Colau en la gestió d’una funerària pública

El PSC votarà en contra del “desgavell i improvisació” del govern de Colau en la gestió d’una nova funerària pública. Els socialistes, que estan a favor de donar un servei el més econòmic possible, consideren que la iniciativa és fruit de la improvisació i que podria posar en risc llocs de treball. En aquest sentit, afegeixen que es tracta d’una mesura “electoralista” que es vol publicitar a 100 dies de les eleccions municipals per a tapar el fracàs de les polítiques de Colau durant tot el mandat en aquesta matèria.

La portaveu socialista, Carmen Andrés, s’ha mostrat contundent afirmant que “ens sembla una presa de pèl i una broma de mal gust que el Govern que parla de funerària pública, votés a favor i no exercís el dret a veto augmentant de l’ordre d’un 16% la tarifa del servei més econòmic de Serveis Funeraris de Barcelona, on l’Ajuntament participa en un 15%”. “No em negaran que hi ha cops que la realitat supera llargament la ficció”, ha dit la portaveu per afegir que “ens sembla tot plegat un engany, una operació de cara a la galeria, per acabar dient que es crea una funerària per oferir uns preus que ja existeixen”.

Andrés ha conclòs que “volen fer a 100 dies el que no han estat capaços de fer en 4 anys”, assegurant que el PSC no avalarà cap iniciativa que lluny de voler millorar la vida dels barcelonins/es el que pretén és fer propaganda electoral aprofitant la institució.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px