Endavant! 1945 | Hemeroteca

PSC Girona demana al govern de CiU que actuï immediatament per evitar més talls de llum a Torre Gironella i exigeixi a ENDESA inversions

Aquest dissabte el PSC de Girona ha fet un acte, al barri de Torre Gironella, de reconeixement dels i les socialistes anònims que han contribuït a fer barri i fer ciutat. A la passejada pel barri i posterior esmorzar ha assistit el grup municipal socialista, encapçalat per la seva portaveu, Sílvia Paneque, i l’expresident de la Generalitat José Montilla. Aquest acte s’ha emmarcat al cicle que organitza el PSC de Girona des de novembre #40anysPSCGi #40anysAjuntamentsDemocràtics.

En aquest sentit Torre Gironella és un barri per a nosaltres molt estimat i que ara està patint una sèrie de problemàtiques que hem volgut traslladar jo mateixa i els veïns del barri al president Montilla per si ens pot donar un cop de mà des del Senat” ha afirmat la portaveu socialista. “Els veïns i veïnes de Torre Gironella han patit entorn uns 150 talls de llum a les darreres setmanes i encara aquesta nit han tingut pujades i baixades de tensió aquesta nit i talls de llum en algunes llars del barri” ha explicat Paneque.

El problema que pateix el barri té a veure amb la xarxa de distribució i la falta d’inversió de l’empresa. És l’empresa que ha de fer aquestes inversions i les administracions han de tenir un paper tutelar d’aquestes inversions, el Ministeri d’Indústria i la Direcció General d’Energia de la Generalitat en aquest cas” ha explicat l’expresident Montilla. Montilla ha recordat que a les factures que paguen els usuaris hi ha una part, un percentatge, que va destinat a retribuir la xarxa de distribució i per tant “els veïns tenen tota la raó de queixar-se perquè és un servei que estan pagant i l’empresa no l’està prestant amb qualitat”.

Montilla ha recordat que “les administracions han de tenir la màxima exigència cap a l’empresa, començant per l’Ajuntament de Girona” i ha afegit que “hi ha problemes que afecten la gent de manera molt directa, i tots els governs, des dels locals a altres nivells de l’administració, el que han de fer és dedicar-se fonamentalment a defensar els interessos de la gent i a solucionar aquests tipus de problemes, com els que tenen al barri de Torre Gironella”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px