Endavant! 1945 | Hemeroteca

EL PSC s'ofereix per redreçar la situació de desgovern que pateix Molins de Rei agreujada amb la dimissió de Casals

El PSC lamenta el desgovern actual i la mala imatge de Molins de Rei a portes de la Fira de la Candelera.

El portaveu del Partit dels Socialistes, Xavi Paz, ha obert una ronda de contactes amb els grups polítics municipals per tal de trobar una solució a la lamentable situació generada per la dimissió de l'actual alcalde, Joan Ramon Casals (PDeCAT), en plena setmana de la Fira de la Candelera i redreçar la greu situació de desgovern que pateix Molins de Rei. "En cap cas podem permetre que l'Ajuntament de Molins de Rei sigui durant quatre mesos una plataforma electoral al servei d'un partit polític ni el lloc d'aprenentatge de ningú, cal prioritzar els interessos de tots els molinencs i molinenques i posar fi a la situació d'inestabilitat que patim actualment", ha dit Paz.

Per tant, el Partit dels Socialistes de Catalunya obrirà una negociació "sense límits" amb tots els partits polítics. "Ens oferim per redreçar la situació i buscar solucions per tothom, començant pels treballadors municipals que veuen amb gran preocupació la situació actual i seguint amb tots els veïns i veïnes de Molins de Rei que pateixen el desgovern i la mala imatge de la vila", ha assegurat el portaveu socialista. Com a exemple. "Hem de saber que pensa la resta de partits polítics, conèixer si volen aprofitar l'oportunitat de canviar el rumb de l'Ajuntament, a millor".

Pel PSC, Casals ha utilitzat Molins de Rei com a plataforma política personal. Va trencar un govern que funcionava (dit per ell mateix) per situar al poble en una posició d'inestabilitat constant amb notícies negatives contínues i amb un desgovern evident. "No paro de parlar amb molinencs i molinenques preocupats perquè estem a portes d'una reforma com és l'avinguda de Barcelona i no tenen cap informació de què ha passat amb les seves al·legacions ni de com anirà el projecte, és només un exemple de la greu situació que patim".

Per una altra banda, el PSC lamenta que l'anunci s'hagi fet en el pitjor moment per la vila, en una setmana de Fira on Molins de Rei es projecta a escala comarcal i de país. "Fa uns dies em vaig dirigir als membres del comitè de Fira, per demanar unitat d'acció i centrar les energies en el fet que tot sortís bé per donar la millor imatge de Molins de Rei. Joan Ramon Casals ha fet tot el contrari situant-nos en la provisionalitat i transmetent símptomes de debilitat institucional", ha dit Paz.

Pels socialistes, "Molins de Rei està en el centre dels nostres objectius i ens oferim per buscar solucions", ha conclòs Paz. L'objectiu, que Molins de Rei avanci i recuperar el bon govern per damunt dels interessos de partit que alguns volen imposar en aquests quatre mesos que queden fins a les eleccions municipals.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px