Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC reclama a Colau que investigui les presumptes interferències en operatius policials contra el Top Manta

Davant les informacions aparegudes relatives a què personal al servei de l’Ajuntament de Barcelona hagi pogut interferir en la labor policial de lluita contra la venda il.legal a l’espai públic, el PSC reclama a la Sra. Colau una investigació interna per aclarir els fets.

En aquest sentit, ha registrat un prec d’urgència on a banda de la investigació reclama la compareixença del responsable polític del govern per informar els grups municipals i que s’adoptin els mecanismes i protocols necessaris per a protegir l’actuació de la Guàrdia Urbana i d’altres cossos policials en matèria de venda il.legal a l’espai públic.

La regidora socialista, Montserrat Ballarín, denuncia un cop més que “la Sra. Colau ha donat carta de naturalesa durant aquests anys a una activitat il.legal que, a més de perjudicar el comerç i els ciutadans/es que fan bé les coses i compleixen amb la legalitat, cronifica l’explotació laboral de les persones que la practiquen”. En aquest sentit, ha posat com a exemple “evident” d’aquesta pràctica que hagi fomentat la creació d’un sindicat de manters.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px