Endavant! 1945 | Hemeroteca

Batet: “Podem aturar les dretes disposades a pactar amb l'extrema dreta només per governar"

El màxim òrgan de decisió del PSC del Baix Llobregat , el Consell de Federació ha ratificat als candidats escollits per liderar el projecte socialista als municipis de Martorell, on torna a repetir Lluís Tomàs, Molins de Rei amb Xavi Paz; Sant Just Desvern amb l’actual alcalde Josep Perpinyà, Sant Vicenç dels Horts amb Miguel Comino i Santa Coloma de Cervelló amb un nou candidat, David Segado.

Un consell en el que ha participat la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet que ha parlat de l’aprovació del projecte de pressupostos recordant que “No hi ha millor oferta per als ciutadans i les ciutadanes que proporcionar-los respostes a les seves necessitats reals. El Govern negociarà els PGE amb els partits que s'aproximin a aquest projecte en funció d'un contingut que la gent està esperant, després d'uns anys tan durs.” Batet ha insistit en la importància d’uns pressupostos que “recullen els problemes reals del nostre país, el que realment ens importa: sanitat, educació, recursos per la dependència, polítiques per afrontar la violència del gènere, precarietat laboral, salari mínim...”

Per últim ha estat contundent al manifestar que el PSC és “el partit que pot aturar les dretes disposades a pactar amb l'extrema dreta només per governar.”

El Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat ha intervingut assegurat que “aquest país ha suportat retallada rera retallada amb l’excusa de la confrontació. Ara el Govern de Pedro Sánchez ho està reconstruint amb diàleg i amb uns pressupostos pensats per solucionar els problemes reals”.

Per finalitzar el Consell s’ha fet un petit homenatge a companys i companyes que aquest any han complit 40 anys o més de militància al PSC. Entre aquests, es troben el President José Montilla i l’ex Primera Secretària al Baix Llobregat, Àfrica Lorente. Lorente ha valorat l’entrega i dedicació de la militància “totes i tots nosaltres tenim moments vitals associats a la nostra trajectòria dins el PSC”, per la seva part Montilla ha valorat la situació actual apostant “per ser com sempre, el partit del consens i les solucions. Un partit municipalista que aquest maig tornarà a demostrar que es troba al costat dels i les ciutadanes i els seus problemes reals”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px