Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC exigeix a Colau que busqui un acord per la ubicació del CAP Raval Nord

El PSC Barcelona ha exigit al govern municipal que treballi per trobar una solució consensuada a la ubicació del CAP Raval Nord. Els socialistes han tornat a recordar que, en relació a aquest tema, no hi ha consens entre els actors implicats: Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Ministeri de Cultura i Fundació Macba. Malgrat la ineficient gestió del govern municipal, Ballarín ha insistit que és possible oferir als veïns i veïnes del Raval un CAP i un Macba de primer nivell: “El PSC farà tot el possible per aconseguir solucionar el problema del CAP sense que això suposi lesionar els objectius culturals de la ciutat”.

El PSC demana explicacions al govern de Colau pels seus incompliments

El PSC Barcelona vol que el govern municipal de Colau rendeixi comptes sobre què ha fet i que no aquests quatre anys. Per això, la seva regidora i portaveu, Carmen Andrés, ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa que el PSC Barcelona ha demanat la compareixença de membres del govern municipal en totes les comissions municipals, les quals tindran lloc entre aquest dimarts i dimecres. L’objectiu principal dels socialistes és, en paraules de la regidora, “denunciar els incompliments del govern Colau”.

El PSC Barcelona denuncia la inacció de Colau amb el ‘top manta’, que ocupa el triple d’espai que les terrasses al Passeig Joan de Borbó

El PSC de Barcelona ha denunciat aquest dimarts la incapacitat del govern municipal per gestionar els problemes que estan sorgint a la zona de Ciutat Vella. Ho ha fet el regidor Daniel Módol durant la seva intervenció a la segona sessió de la Comissió de seguiment de l’ordenança sobre terrasses. Els socialistes han acusat el govern de Colau de focalitzar el problema en qui ho fa bé mentre manté una política permissiva davant activitats il·legals.

Collboni reclama a Colau que impedeixi discursos d’odi i discriminació al Palau Sant Jordi

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha expressat avui el seu rebuig a la presència de VOX a la ciutat després de la confirmació que el partit d’extrema dreta ha reservat el Palau Sant Jordi per realitzar un acte polític. El líder socialista ha reclamat a Colau que “no es pot autoritzar la cessió d’un espai municipal com és el Palau Sant Jordi a un partit d’ultradreta com VOX que fomenta discursos d’odi contra les dones, els col•lectius LGTBI i les persones migrades”. En aquest sentit, el líder del PSC ha assegurat que “la Sra. Colau no pot permetre que es produeixi l’acte de VOX en un recinte municipal com el Palau Sant Jordi” i ha “demanat que s’estableixi un protocol que no permeti que es difonguin missatges d’odi en espais i equipaments municipals”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px