Endavant! 1945 | Hemeroteca

En 7 mesos hem fet més pels drets i llibertats en aquest país que en 4 anys del govern del Partit Popular

El president del Govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha instat avui els independentistes a passar del “monòleg al diàleg”, tot recordant-los que “no tenen la majoria social” i que “la crisi a Catalunya no es resol ni en un, ni en dos, ni en tres mesos”. “La política del Govern està orientada a abolir antagonismes i superar la mentalitat de blocs, recuperant la convivència i forjant acords”, ha assegurat.

Un rumb, el de l’acord, que segueixen també els pressupostos de l’executiu espanyol, que “estan carregats de valors socials i de sentit comú”, ha dit, i “per això demano a totes les forces parlamentàries que hi donin suport perquè Espanya i Catalunya avancin en la modernització de l’economia, el treball digne, i la reconstrucció de l’Estat del Benestar".

En un acte a Barcelona amb 2.000 persones, Sánchez ha reivindicat que “els valors de la socialdemocràcia són el millor antídot contra la incertesa que pateix la ciutadania" i ha alertat sobre el que està passant a Europa i també a Espanya amb formacions polítiques que defensen que el passat va ser millor: "avui a Espanya hi ha tres dretes amb un objectiu: la involució, són els voxonaros de la política espanyola; i el govern d'Espanya defensa el que millor representa Espanya i Catalunya: la tolerància, el respecte, la igualtat, la llibertat i la convivència". Per tot això, ha dit Sánchez, “quan Rivera i Casado diuen ‘eleccions ja’, que esperin asseguts, perquè “fins el 2020 governarem els socialistes”

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px