Endavant! 1945 | Hemeroteca

Amb el nou Síndic d’Aran, Francés Boya, hem fet un tomb a la política aranesa

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, present a la presa de possessió del síndic d'Aran, Paco Boya. Al costat la delegada del govern de l'Estat, Tere Cunillera. / ACN El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, present a la presa de possessió del síndic d'Aran, Paco Boya. Al costat la delegada del govern de l'Estat, Tere Cunillera. / ACN

El primer secretari del PSC i president del grup parlamentari Socialista-Units per Avançar, Miquel Iceta, ha assistit avui a la presa de possessió del nou Síndic d’Aran a la Casa d’eth senyor d’Arròs, seu del Conselh Generau d’Aran.

“El PSC manté una relació fraternal amb Unitat d’Aran, feia temps que volíem fer un tomb a la política aranesa i afortunadament s’ha produït, s’ha fet justícia en aquestes eleccions i celebrem no només la victòria del nostre company i amic, Francés Boya, sinó la claredat i la contundència amb la què s’ha produït”.

“Hem compartit moltes il·lusions i esperances amb Unitat d’Aran i avui s’obre una nova etapa política a la Vall d’Aran. Els socialistes defensarem el benestar i els interessos de tots els aranesos i araneses, al costat dels companys i companyes d’Unitat d’Aran, i la completa disposició del Síndic de la Vall",ha conclòs Miquel Iceta.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px