Endavant! 1945 | Hemeroteca

El PSC de Marta Farrés guanya les eleccions a Sabadell amb el 29% dels vots

 Marta Farrés, cap de llista del PSC i guanyadora de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019/ACN Marta Farrés, cap de llista del PSC i guanyadora de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019/ACN

La cap de llista de la formació, Marta Farrés, qui va ser regidora de Manuel Bustos, ha aconseguit el 29% dels vots, xifra que suposa 10 regidors.

Amb aquests resultats tot apunta que els socialistes podrien tornar a governar la ciutat, ja que la configuració d'un govern alternatiu per assolir la majoria absoluta, que se situa en els 14 regidors, es preveu molt complexa.

La segona força més votada ha estat ERC, que ha aconseguit 7 representants. Cs s'ha mantingut amb 3 regidors, però s'ha convertit en la tercera força del ple i la Crida per Sabadell ha perdut un representant i ha passat de 4 a 3.

L'any 2018 Farrés, que va ser regidora de Manuel Bustos, va guanyar les primàries del partit a la ciutat i es va convertir en candidata a l'alcaldia.

Des del primer moment va manifestar la seva voluntat de ser la primera alcaldessa de la ciutat i posar punt final al que considera quatre anys de "desgovern" del govern quatripartit d'esquerres.

 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px