Endavant! 1945 | Hemeroteca

Núria Marín celebra la victòria a l'Hospitalet de Llobregat i assegura que tot i la majoria treballarà pel consens

Núria Marín celebra, amb una rosa a la mà, la majoria absoluta del PSC a l'Hospitalet de Llobregat/ACN. Núria Marín celebra, amb una rosa a la mà, la majoria absoluta del PSC a l'Hospitalet de Llobregat/ACN.

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha celebrat la victòria del PSC a la ciutat, que ha recuperat la majoria absoluta amb 14 regidors.

"Estic molt contenta i molt agraïda als nostres votants", ha dit després de ser rebuda amb crits de "visca, visca, visca, l'Hospitalet socialista".

Marín ha volgut deixar clar aquesta majoria absoluta la gestionaran de manera "coherent" amb el seu discurs i que, inclús amb aquesta majoria, volen continuar parlant i escoltant tothom i consensuant les polítiques que la ciutat, ha dit, necessita.

Marín considera que el bon resultat és un "reconeixement" al treball que han fet i que els dona força per "seguir treballant" en aquests anys "tan importants que vindran i que necessiten d'un lideratge fort", ha afegit.

Marín ha reconegut que fa "unes quantes campanyes" que el resultat no era el que havien "desitjat", ja que tot i guanyar, no havien aconseguit la majoria absoluta des del 2007. Aquesta vegada sí i "estem molt contents", ha celebrat.

Tot i això, reconeix que encara no són del tot conscients però que en els propers dies "assumirem i pairem aquesta victòria".

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px