Endavant! 1945 | Hemeroteca

Meritxell Batet: "L'extrema dreta és un perill real també al nostre país"

BARCELONA (Cataluña), 15/4/2019.-El ministro de Asuntos Exteriores, Josep Borrell (2i), la Ministra de Política Territorial y Función Pública y candidata a las elecciones generales por Barcelona Meritxell Batet (2d) , el alcaldable por Barcelona Jaume Collboni (i) y el eurodiputado socialista Javi López (d), atienden a los medios de comunicación frente al Pabellón Mies van der Rohe de la ciudad condal, donde han participado en un debate titulado "El Futuro de Europa" EFE/Quique Garcia BARCELONA (Cataluña), 15/4/2019.-El ministro de Asuntos Exteriores, Josep Borrell (2i), la Ministra de Política Territorial y Función Pública y candidata a las elecciones generales por Barcelona Meritxell Batet (2d) , el alcaldable por Barcelona Jaume Collboni (i) y el eurodiputado socialista Javi López (d), atienden a los medios de comunicación frente al Pabellón Mies van der Rohe de la ciudad condal, donde han participado en un debate titulado "El Futuro de Europa" EFE/Quique Garcia

"El perill de l’extrema dreta existeix a tots els països, també al nostre" ha alertat la cap de llista del PSC a les eleccions generals, Meritxell Batet, en un contacte informatiu en què ha estat acompanyada per Josep Borrell, Javi López, cap de llista i candidat número 5 dels socialistes a les eleccions europees, i Jaume Collboni, candidat a l'alcaldia de Barcelona.

Batet ha recordat que tenim dues dates electorals per davant "que són igual d’importants" ja que "defensem el progrés social a diferents nivells d’administració i és clau que la socialdemòcracia estigui forta arreu".

Batet creu que estem en un moment clau per posar unes bases diferents a les del PP. "Ens juguem sortir de la crisi econòmica i també superar també la crisi territorial" ha explicat, defensant la "necessitat d'un programa socialdemòcrata com el que presentem els socialistes, que explica quin model territorial, quina societat i quin model econòmic volem".

Per la seva banda, el cap de llista del PSOE a les europees, Josep Borrell, ha alertat que el resultat de les eleccions "té un caràcter existencial perquè és important tant per a Catalunya, com a Espanya, com per la unió europea". Borrell ha fet referència al perill que l'extrema dreta pugui recolzar un govern de dretes i ha alertat de la necessitat d'anar a votar per impedir "tornar a aixecar murs, aixecar barreres, i desfer el que s’ha aconseguit".

Javi López, candidat del PSC a les Europees ha denunciat l' ascens de l’extrema dreta arreu, "un replegament identitari que no només és una amenaça, és una realitat" que ha alertat, "també ho pot ser el 28 d’abril". López ha explicat que els i les socialistes "tenim la voluntat de lideratge europeu contra l’extrema dreta, estan en joc les llibertats i la democràcia".

Finalment, Jaume Collboni, candidat a l'alcaldia de Barcelona, que ha explicat que "allò que és bo per Barcelona és bo per Catalunya, i el que és bo per Catalunya és bo per Espanya"

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px