Endavant! 1945 | Hemeroteca

“Volem una Catalunya de primera en una Espanya federal, de llibertat i tolerància”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, va afirmar ahir que “estem llançats contents esperançats i sempre treballant, és la nostra manera de ser” i va indicar que “no podem deixar Espanya en mans dels que volen un 155 permanent, no acceptem cap lliçó dels que s’omplen la boca parlant de la constitució i que si l’han llegit, no l’han entès”. “Volem una Catalunya de primera en una Espanya federal, de fraternitat, en què la unió vingui des de la llibertat i la tolerància. No estem disposats a donar cap pas enrere”, va afegir.

Miquel Iceta ho va dir a Terrassa, on va participar, juntament amb el ministre d'Afers Exteriors, Cooperació i Unió Europea, Josep Borrell, a l'acte de proclamació del candidat a l'alcaldia de Terrassa a les eleccions municipals de 2019, Alfredo Vega. Segons Iceta, “a Catalunya tenim un problema i haurem de donar una resposta concreta als problemes rels de la gent. però sembla que el Govern que tenim vol tornar a l’error que ja va fer. Nosaltres els diem que no volem seguir perdent temps, energies i oportunitats, no volem que es cometin els mateixos errors. Si no poden i no volen governar, els diem que pleguin i deixin governar als que sí volem”.

El Primer Secretari del PSC va assenyalar que “volem un país on hi capiguem tots i totes, un país progressista, europeista i feminista, això es el que volem construir. I en els seus mesos de govern Pedro Sánchez ha demostrat que aquesta Espanya és possible”. “No ens resignem a l’Espanya trista que expliquen alguns, el 28 d’abril tenim l'oportunitat de construir una Espanya amb justícia social, tolerant, on hi capiguem totes i tots, i no nomes la dreta”, va concloure.

Per la seva banda, Josep Borrell va assegurar que “les eleccions son l’oportunitat per dir prou a la paràlisi actual, i obrir un temps nou de diàleg, respecte mutu i proposta constructiva”.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px