Endavant! 1945 | Hemeroteca
#infoPSC

Miquel Iceta: “És important que el país rebi senyals del nostre compromís col·lectiu amb el diàleg”

El primer secretari del PSC i president del Grup Parlamentari Socialista, Miquel Iceta, ha assegurat avui que “és molt important que el nostre país rebi senyals del nostre compromís col·lectiu, de les nostres institucions i també dels grups, en el diàleg polític” i ha instat al president de la Generalitat a “prendre alguna iniciativa política” per assegurar l’assistència de tots els grups parlamentaris a la reunió de l’espai de diàleg del proper 1 de febrer.

El PSC reclama a Colau que reconegui les retallades en serveis i inversions als barris del pressupost municipal

En el Plenari Municipal del pròxim divendres, el PSC Barcelona reclama al govern de Colau que reconegui i detalli les retallades en inversions als barris i despesa municipal que ha hagut de fer durant el 2018, així com les previstes per al 2019, com a conseqüència de la seva mala gestió econòmica i el desgavell pressupostari, tal com va alertar el grup socialista des de l’estiu i durant tots aquests darrers mesos. En aquest sentit, la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Carmen Andrés, ha anunciat que el PSC presentarà una proposició al plenari de divendres perquè els “efectes del nyap pressupostari de la Sra. Colau són retallades en inversions als barris que s’havien de fer el 2018 i també una reducció de les despeses municipals per al 2019. Ja és hora que la Sra. Colau reconegui la seva mala gestió econòmica i doni la informació que la ciutadania espera d’un govern municipal i de la seva alcaldessa”.

Granados: "Que Puigdemont demani empara a un TC que va desobeir és un esperpent"

"Estem cansats d'aquesta telenovel·la de traïcions mútues entre independentistes i els exigim que es posin d'una vegada a treballar pels catalans i les catalanes" ha lamentat aquest matí la diputada i portaveu de Socialistes i Units per Avançar, Eva Granados, en una roda de premsa on ha fet valoració de l'anunci que Puigdemont portarà a Torrent i la Mesa del Parlament al Tribunal Constitucional per retirar-li el vot delegat.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px