Endavant! 1945 | Hemeroteca
#infoPSC

Un greu error

Aquest dimarts el Govern d’Espanya portava al Congrés dels Diputats la convalidació de vuit Reial Decrets Llei, set dels quals van sortir endavant. Podria semblar que no és pas un mal resultat, però la importància del que va decaure eclipsa la resta.

El progrés col·lectiu

Els governants de qualsevol administració ens devem a la ciutadania, al seu benestar i progrés. Aquest objectiu ha de passar sempre per davant de qualsevol diferència entre institucions encapçalades per partits ideològicament oposats. La cooperació i la col·laboració entre governs ha de prevaldre sempre, pel bé col·lectiu.

Opcions polítiques

El concepte d’allò que políticament signifiquen dreta i esquerra neix amb la Revolució Francesa. A la primera Assemblea Nacional de l’octubre de 1789, quan aquesta va traslladar-se a la sala de reunions de les Tulleries, els diputats d’ideologia més moderada, que defensaven la desigualtat social i econòmica originària i inevitable dels individus, van agrupar-se a la dreta de la presidència. Per contra, els partidaris de les reformes radicals van col·locar-se a l’esquerra.

Gobernar es solucionar

Estamos, estos días, en pleno debate de los Presupuestos Generales del Estado para el año 2019 y el Gobierno necesita apoyos parlamentarios para aprobarlos y así convertir en realidad unas cuentas que pueden beneficiar a millones de personas.

La Catalunya de los hombres grises

"Nunca se ha de pensar en toda la calle de una vez, ¿entiendes? Sólo hay que pensar en el paso siguiente, en la inspiración siguiente, en la siguiente barrida. Nunca nada más que en el siguiente.”

Catalunya necessita aquests Pressupostos

El Govern socialista de Pedro Sánchez va presentar dilluns el seu projecte de pressupostos per al 2019. Es tracta, sense cap mena de dubte, d’uns bons pressupostos per al conjunt d’Espanya i, per tant, també per a Catalunya. Són els pressupostos que la ciutadania necessita després de les greus retallades del govern del Partit Popular. El Govern socialista ha iniciat una nova etapa d’esperança, endegant, en només set mesos, més mesures socials que les que va dur a terme el govern del Partit Popular en set anys. Els pressupostos plantejats per al 2019 segueixen aquesta direcció de recuperar els drets erosionats. Ara és possible tornar a posar els ciutadans en el centre de totes les polítiques i seria una injustícia tancar la porta a aquesta oportunitat. I ¿qui patiria les conseqüències?

La realitat de la zona tarifària del transport públic a Terrassa

Aquest dijous dia 10 de gener, les joventuts d'ERC de Terrassa han iniciat una campanya demanant, no se sap ben bé a qui, passar de la zona tarifària 3 a la zona 2 en relació al transport públic interurbà de Catalunya. Una demanda històrica dels terrassencs i terrassenques basada en un greuge que ja es va preocupar de recordar l'alcalde Alfredo Vega al President de la Generalitat en la darrera visita d'aquest últim a la nostra ciutat. El sorprenent de la demanda de les JERC és que estan reclamant una cosa que és competència d'ells mateixos, és a dir, de la Generalitat on ells governen amb el PDCat, com si no hi tinguessin res a veure amb les polítiques d'aquest Govern tan nefast i immòbil preocupat exclusivament en mirar-se el melic.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px