Endavant! 1945 | Hemeroteca

Una compradora el primer dia de rebaixes d'hivern: "Tot i el Black Friday, la gent surt igual a comprar"

Les rebaixes d'hivern han tornat a omplir de compradors els carrers del centre de Barcelona, en una campanya que arriba diluïda després de campanyes de descomptes pel Black Friday i el Nadal.

Entre les primeres persones que han acudit a les botigues del centre de Barcelona, alguns ja havien comprat productes amb preus reduïts prèviament però no tots. Una de les que s'ha esperat és la Núria que té previst gastar-se uns 70 euros: "Tot i el Black Friday, la gent surt igual a comprar", ha valorat a l'ACN.

De la mateixa manera, l'Alfredo, amb uns 250 euros de pressupost que dedicarà principalment a roba esportiva, ha afirmat que "sempre" aguanta fins al 7 de gener. Altres com la Maria Cristina van aprofitar les promocions d'abans de Reis.

Aquest dilluns, però, ha tornat a sortir per buscar roba i calçat, una de les principals adquisicions entre els primers que han aprofitat les rebaixes. Compradors i curiosos han fet companyia als turistes que passegen pel centre de Barcelona en la primera jornada de rebaixes d'hivern, que arriba després d'un llarg període de promocions que es remunta al novembre.

Els comerciants encaren moderadament optimistes aquesta campanya d'hivern on es calcula que cada català gastarà al voltant de 200 euros.

És la quantitat que contempla gastar un dels primers a aprofitar els preus reduïts, l'Alfredo, que ha vingut als grans magatzems a comprar roba esportiva. "És on fan més bons descomptes", ha argumentat. I és que, encara que la liberalització de les rebaixes hagin pogut diluir el seu efecte, persones com l'Alfredo encara aguanten fins al 7 de gener per comprar.

De la mateixa manera, una altra compradora matinera, la Núria, que té un pressupost de 70 euros, ha minimitzat a l'ACN l'impacte de l'avançament de les promocions en les vendes de les rebaixes. "La gent surt al carrer igual a comprar, encara que hi hagi Black Friday, estem sempre disposats a trobar alguna cosa", ha opinat.

N'hi ha d'altres, com la Matilde, que s'adapten al canvi de calendari comercial i aprofiten tots els periodes de promoció. Tot i plantejar gastar al voltant de 200 euros en els pròxims dies, explica que en altres campanyes de rebaixes d'hivern havia gastat més.

En aquesta ocasió, afirma que només busca un anorac i sabates per fer esport perquè "moltes coses" ja les va comprar al Black Friday i per Nadal. En general, la roba, el calçat i els complements, són una de les principals adquisicions entre els primers que han aprofitat les rebaixes.

Els cartells de rebaixes anuncien descomptes de fins a un 70% en botigues de cadenes de roba i complements, tot i que alguns dels compradors, asseguren que no gastaran més del compte. "Compro el que necessito", explica el Miquel a l'ACN, que diu, que, d'aquesta manera "no practica" el fet d'anar de rebaixes.

"Jo sempre em moc pel mateix, tan si hi ha el Black Friday com les rebaixes: si una cosa m'agrada, me la compro", ha afegit. La mateixa filosofia segueix la Maria Cristina, que, tot i aprofitar les promocions d'abans de Reis, aquest dilluns ha sortit a buscar roba "de batalla" sense pressupost.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px