Endavant! 1945 | Hemeroteca

El Bizbarcelona comptarà amb més de 150 ponents en una edició centrada en tècniques d’emprenedoria

El saló dedicat a l’emprenedoria i la transformació de negocis Bizbarcelona encara la seva novena edició amb més de 150 ponents per donar consells sobre creació, inversió, internacionalització i creixement empresarial. També s’hi tractaran temes d’actualitat com la digitalització o l’economia circular i hi destaquen participants com Josep Coll, Donna Pace, Jesús Vidal, Pablo Foncillas, Genís Roca i Milagros Pérez Oliva, entre altres. L’esdeveniment, que se celebrarà el 12 i el 13 de juny a la Fira de Barcelona, té previstes més de 130 conferències distribuïdes en set espais diferents en funció de la temàtica: Bàsics, Creixement, BizExporta, Inversió, Bizfranquícies, Bizbarcelona i Tendències, amb aquest últim centrant els ponents més rellevants.

Així, a l’espai Tendències es comptarà amb ponents com Donna Pace, experta en pensament lateral, i Nelly Torras, consultora, que explicaran consells per resoldre problemes de manera imaginativa i per marcar-se objectius i assolir-los. També serà aquí on es podran escoltar diverses experiències personals d’emprenedors, com Alicia Asón –CEO de Libelium-, Josep Coll –soci fundador i expresident de Red Points-, o representants de diverses start-ups.

A l’espai Tendències també hi participaran el guanyador a un Goya al millor actor revelació per la pel·lícula ‘Campeones’, Jesús Vidal, que farà un discurs motivacional a futurs emprenedors, o els experts Álex López i Pablo Foncillas, que centraran les seves ponències en les claus per aconseguir clients en l’era digital. La directora de Google Amèrica (2012-2018), Olga San Jacinto, el consultor Genís Roca i la periodista Milagros Pérez Oliva parlaran sobre innovació i transformació digital.

Sostenibilitat

La sostenibilitat també tindrà una rellevància especial a la novena edició del saló, amb xerrades centrades en com es poden aplicar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a les empreses, així com per demostrar que l’economia social pot ajudar en la prevenció de residus, que detallaran emprenedors que participen al programa Moviment Zero Waste.

Experiències personals

A la sala Bàsics les conferències se centraran en les persones que vulguin emprendre un negoci a curt termini, amb detalls concrets sobre els procediments, i s’hi podran sentir experiències d’emprenedors que hagin viscut aquestes situacions recentment, així com diverses formes d’emprenedoria. Pel que fa a la sala Creixement, els temes principals seran la captació de talent, l’economia circular i la creativitat per innovar.

Als espais dedicats a inversió i finançament s’hi celebraran jornades per conèixer eines de crowdfunding, amb representants de Verkami, Vancco i Goteo, entre altres. També hi haurà sessions dedicades a la “reempresa”, que dóna continuïtat a projectes empresarials ja en marxa. Les noves formes de pagament i l’ús del blockchain també tindran protagonisme a aquestes sales.

Segons van informar el president de Bizbarcelona i Comissari de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez, a la presentació del saló el passat dimecres s’espera acollir uns 14.000 visitants al llarg de les dues jornades.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px