Endavant! 1945 | Hemeroteca

Vodafone ofereix reduir l'ERO a 1.000 treballadors

Vodafone proposa reduir l'ERO a la plantilla a 1.000 treballadors, 198 menys que en la proposta inicial, segons l'última oferta plantejada a la plantilla, i que han confirmat fonts sindicats.

Des d'UGT, admeten a l'ACN que el nou plantejament és una "millora substancial" i que ara els treballadors l'hauran de validar o rebutjar en assemblea.

Als centres de Barcelona, està previst que es facin reunions a les 14.30 i a les 15.30 hores, mentre que a Madrid, on hi ha més del 60% de la plantilla, l'assemblea es farà dijous.

Per tant, els sindicats oferiran la seva resposta final a l'empresa en una reunió divendres, l'última, on s'haurà de signar o no l'acord per l'ERO.

L'oferta de Vodafone als treballadors també inclou una indemnització per 50 dies per any treballat, fins a un màxim de 33 mensualitats, i una lineal de 6.000 euros pels que tinguessin sous de fins a 28.000 euros.

Fonts sindicals d'UGT han indicat que consideren l'opció "responsable" acceptar l'acord de l'empresa, ja que els seus responsables jurídics veuen poques possibilitats que l'ERO pugui ser declarat nul.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px