Endavant! 1945 | Hemeroteca

L'OBC i L'Auditori dediquen tres concerts a les persones refugiades

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferirà tres concerts dedicats a les persones refugiades a L'Auditori el 15, 16 i 17 de febrer.

Els concerts consistiran en l'estrena estatal de l'obra 'Alle vittime senza nome', del compositor Peter Eötvos, un plany simfònic per la mort de tants i tants refugiats al Mediterrani, ha explicat L'Auditori.

El programa, que estarà dirigit pel mestre veneçolà Rafael Payare, es completarà amb música de Richard Strauss. L’import de les entrades comprades amb la tarifa 'REFUGI' es lliurarà a Open Arms.

La iniciativa està impulsada per L’Auditori amb la col·laboració de l'ONG Open Arms i l'entitat Casa nostra, casa vostra.

L'Auditori ha recalcat que "la greu situació del Mediterrani i la vulnerabilitat dels refugiats són la clau d'aquesta col·laboració", que arriba en "un moment especialment crític" per l'aturada dels vaixells de salvament humanitari al Mediterrani i quan es compleixen dos anys de la manifestació sota el lema 'Volem acollir'.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlleti i rebràs la informació al teu correu electrònic
Política de privacitat
Banner 468 x 60 px